Verslag Xpo010 Schiedam 18-4-2014

Door de duidelijke bewegwijzering van Irado wisten de bezoekers de beurslocatie goed te vinden. De beurs Xpo010 was wederom gecombineerd met de Open Coffee Schiedam en zodoende waren er vanaf het begin voldoende bezoekers. Als verkeersregelaars, beveiligers en medewerkers in de catering werden wederom leerlingen van het Lentiz LIFE College ingezet.

Bewegwijzering Irado Een deel van de leerlingen die werden ingezet voor catering en beveiliging Leerlingen zorgden goed voor exposanten en bezoekers Overzicht Koffiehoek Uitgifte van koffie en frisdrank door leerlingen LIFE College

Opening

Organisator John Smits bedankte iedereen voor hun komst en wees de aanwezigen op de beschikbare plattegrond, exposantenoverzicht en dagprogramma, die in samenwerking met Joost van Daalen was ontworpen.

Xpo010 werd geopend door organisator John Smits Met verwijzing naar de lounge en workshops die kort erop zouden starten

SVV Fiets

Tijdens de vorige Open Coffee Schiedam had Emiel Sprenger van Cloud Advies een Fiets gewonnen (zie verslag) aangezien beiden exposant waren, vond de overdracht plaats tijdens de beurs.

Overdracht van de fiets die werd gewonnen bij SVV Proefrit op gewonnen fiets Als dat maar goed gaat

Workshops en presentaties

In aparte ruimten werden diverse workshops en/of presentaties gegeven door exposanten, waarbij zij in korte tijd de bezoekers konden bijpraten over ontwikkelingen op hun vakgebied.

In aparte gang werden in twee lokalen workshops en presentaties gegeven door exposanten De eerste workshop:presentatie werd verzorgd door de Rabobank Kinderraad Diverse presentaties : workshops in aparte ruimten, hier Rotary Schiedam Dennis Rook van Irado geeft uitleg over MVO Aandachtige luisteraars in de schoolbanken tijdens workshops

Reportage LookTV

Interview door Pien van LookTV Interview lokale omroep LookTV

Een team van LookTV heeft ’s middags een reportage gemaakt, met daarin enkele interviews met exposanten.

 

DaDaCup Rallyauto voor de entree Wethouder Peter Groeneweg (EZ) was een van de bezoekers Uitwisselen visitekaartjes Uitleg over de mogelijkheden van de Dijk Maassluis Samenwerkende SW-bedrijven BGS, TBV en Dukdalf Overal vonden gesprekken plaats Open sfeer van de beursvloer maakte het voor bezoekers gemakkelijk om met exposanten in contact te komen Ontmoeten, netwerk en verbinden was het thema tijdens Xpo010 Netwerken tijdens Xpo010 Netwerken op de beursvloer Jolien geeft uitleg over de 3D printer Het werk ging bij Magneet Comminicatie gewoon door Een van de vele interessante gesprekken tijdens Xpo010 Diverse samenwerkende partijen wisten elkaar te vinden De evenementen van Schiedam werken goed samen De Bibliotheek Schiedam was aanwezig om de activiteiten voor ondernemers toe te lichten Dave en Sandra van Rabobank Rotterdam Dagprogramma op de beamerschermen Beursvloer Xpo010 Beursvloer in verschillende lagen

KomKids Kinderopvang

In samenwerking met KomKids was een lokaal omgebouwd tot tijdelijke kinderopvang, zodat bezoekers en/of exposanten hun kinderen mee konden nemen.

KomKids Kinderopvang Voor de gelegenheid had KomKids een lokaal omgebouwd tot kinderopvang Zodat bezoekers en exposanten hun kinderen mee konden nemen Luiers stapelen was een van de activiteiten bij KomKids Spelletjes bij KomKids

Sponsoring

Als voorzitter van een inmiddels opgeheven vereniging én als organisator van Xpo010 / Open Coffee Schiedam heeft John Smits besloten enkele jeugd- en educatie projecten mogelijk te maken, daarom is gekozen om het Lentiz LIFE College een 3D printer te schenken en de jeugdopleiding van SVV financieel te ondersteunen.

Overdracht van de 3D printer Overhandiging cheque er ondersteuning van jeugdopleiding SVV

Netwerkborrel

We sloten de dag af met een netwerkborrel verzorgd door Buitendijk Rotterdam. De dames van Butler verhuur / Huurland Horeca hadden ook wat bubbels meegenomen

Aanvang Netwerkborrel De Dames van Butler verhuur : Huurland Horeca hadden eigen stand met bar meegenomen Proost! Netwerkborrel

Om 17:00 uur sloten we de beursdag af.

Wilt u de volgende keer er (weer) bij zijn, meld u aan voor de nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Xpo010 en Open Coffee Schiedam.

 

Uitnodiging Xpo010 18 april 2014

De officiële uitnodiging kunt u door middel van onderstaande link downloaden. Verspreid deze onder uw relaties! U bent allen van harte welkom op 18 april om kennis te maken met de exposanten en aan diverse activiteiten deel te nemen.

Klik op onderstaande afbeelding en de uitnodiging (PDF-formaat, ca. 500KB) wordt in een nieuw venster geopend, direct link naar uitnodiging: https://app.box.com/s/xg649brqux20691tmlcy

Beurstraining 9 april

Op woensdag 9 april krijgen alle exposanten, kosteloos een beurstraining aangeboden. Dit is slechts één van de vele voordelen van het all-inclusive concept van Xpo010. Tegen een scherp tarief krijgt u een -volledig verzorgde- professionele beurs, zonder “verrassingen”.

Door het aanbieden van de beurstraining willen wij uw beurs-rendement nog verder verhogen en zorgen voor een optimale beursbeleving bij de bezoekers. De training wordt mede mogelijk gemaakt door T2C en Tailor Made Books & Blogs.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus boek snel uw stand en kom met uw stand-bemensing naar de training!

Promovideo Schiedam 2014

Geheel in lijn met de nieuwe huisstijl is onderstaande promotievideo gemaakt, waarin drie exposanten aan het woord komen die vertellen waarom zij deelnemen aan Xpo010.

Met hartelijke dank aan:
Walter Brokx (Brokx Media)
Dave de Held (Rabobank)
Martin Kentie (Locatie de Dijk, Maassluis)
Dennis Rook (Irado)

Deel deze video met al uw relaties, zodat ook zij op 18 april Xpo010 kunnen ervaren!

Nieuwe huisstijl

Onthulling nieuwe huisstijl Xpo010Tijdens de vorige Open Coffee Schiedam bij Stichting Centrummanagement Schiedam aan de Hoogstraat 85 werd de nieuwe huisstijl van Xpo010 onthuld. Deze is tot stand gekomen in samenwerking met Joost van Daalen / Studio voor visuele communicatie. binnenkort worden alle (sociale)media uitingen in deze stijl aangepast.